درمان حس بویایی و چشایی

برگرداندن حس بویایی و چشایی

جهت انجام تست حس بویایی در بیمارستان امیراعلم تهران باما تماس بگیرید
۰۲۱۶۶۱۷۵۷۶۰ و ۰۲۱۶۶۱۷۷۵۷۸

 

 کیت های حمایت بویایی اولفکترین
اولفکترین
درمان حس چشایی در  سرماخوردگی  

    درمان حس بویایی بعد از سرما خوردگی   

کمک به درمان کر بویی و نداشتن حس بویایی 

 

برگرداندن حس بویایی و چشایی

 

گرچه حس بویایی به انتخاب و لذت بردن از غذا کمک شایانی مینماید، اما تاثیرات حس بویایی بر سیستم فیزیولوژیک بدن، سوخت و ساز بسیار فراتر از این مسئله میباشد، بگونه ای که نداشتن حس بویایی( که آنرا آنوسمی مینامند) در طولانی مدت میتواند منجر به مشکلاتی مانند دیابت، چاقی، افزایش فشار خون، آلزایمر و پارکینسون گردد.با توجه به وابستگی حس بویایی و چشایی در بیشتر افراد از دست رفتن حس بویایی با کاهش و از دست رفتن حس چشایی همراه میباشد، از اینرو میتوان گفت از دست دادن حس بویایی و چشایی بر کیفیت زندگی تاثیر چشمگیری خواهد گذاشت به همین خاطر توصیه میگردد در صورت مشاهده علائم اولیه از دست رفتن ناگهانی حس بویایی، افراد سریعا باید با مراجعه به متخصص بویایی و استفاده از درمان های حمایتی که در ادامه آنها را معرفی میکنیم، مانع از گسترش از دست رفتگی این حس شوند.

 

آیا از بین رفتن حس بویایی و چشایی اتفاق شایعی میباشد؟

 تخمین زده میشود بین 3الی 20درصد مردم جهان با این مشکل روبرو هستند؛ لذا امروزه بسیاری از افراد بدنبال راه های متفاوتی از جمله درمان حس بویایی با دارو و یا داروهای شیمیایی و گیاهی برای برای برای برگشت حس بویایی باشند.

اما

 

آیا برگرداندن حس بویایی و یا تقویت حس بویایی ممکن است؟

درمان، نداشتن حس بویایی(آنوسمی) چیست؟

درمان حس بویایی با دارو چگونه است؟

درمانی برای کربویی وجود دارد؟


گرچه راه هایی برای برگرداندن حس بویایی و چشایی وجود دارد اما علت از دست رفتن آن در این مسئله بسیار اثرگذار است، موارد زیر ممکن است منجر به از دست رفتن کامل بویایی( آنوسمی) و یا بخشی از بویایی( هیپوسمی) گردند: از شایع ترین علل از دست رفتن بویایی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

 

 

داشتن سینوزیت

ابتلا به بیماری های عفونی

وارد شدن ضربه به سر

 

مشکلات دیگری مانند بیماری های وراثتی، بیماری های نانشاخته و…. گرچه کمتر شایع میباشند اما میتوانند از دیگر عوامل ایجاد این اختلال بحساب بیایند.

 

آیا کرونا و از بین رفتن حس بویایی بهم مرتبط میباشند؟
آیا برگشت بویایی بعد از کرونا ممکن است؟

درمان حس بویایی و چشایی از دست رفته در پاندمی کرونا، با داروهی گیاهی و شیمیایی ممکن است؟

 

 

برگرداندن حس بویایی و چشایی

 

 

یکی از راه های بازگرداندن حس بویایی بخصوص بعد از سرماخوردگی، تمرین بویایی است.

 

اما

 

تمرین بویایی چیست؟

تمرین بویایی (Olfactory Training) یک روش جدید برای توانبخشی حس بویایی است که در آن نورون‌های بازسازی شده با قرارگیری در معرض بوهای خاص جهت‌گیری می‌نمایند. تحقیقات نشان می­‌دهند که نورون­‌های گیرنده­‌ی بویایی انسان توانایی ترمیم و بهبود دارند و قرارگیری در معرض برخی بوها به صورت مداوم می‌­تواند به بازیابی و درمان حس بویایی کمک کند. در این روش فرد به صورت مداوم و کوتاه مدت در معرض بوهای خاص در یک دوره زمانی قرار می­‌گیرد. 

 

اولفکتِرین،کیت تمرین بویایی

اولفکتِرین، یک کیت درمان اختلالات بویایی به روش تمرین بویایی (Olfactory Training) است که در آن چهار ماده معطر که سررده­ هرم بویایی می­‌باشند، قرار داده شده‌­اند. تحقیقات نشان داده­‌اند که استفاده ار این کیت دوبار در روز و به مدت ۱۲ هفته باعث بهبود عملکرد بویایی در افراد دچار اختلال پس از عفونت (Postinfection) یا ضربه به سر (Post Trauma) و یا کسانی که حس بویایی خود را به دلایل نانشاخته ( ایدیوپاتیک) از دست داده‌اند، می‌­گردد.

اولفکترین

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *