درمان اختلالات بویایی به روش «تمرین بویایی»

درمان حس بویایی با روش «تمرین بویایی»

 

به دنبال برگشت حس بویایی بعد از ابتلا به کرونا هستید؟

با خیال راحت به ما زنگ بزنید.

واتساپ:+989334288813
اینستاگرام:
smell_test@  

تلفن:  02146132443 , 02146132478 

قیمت پکیج بویایی شامل یک الفکترین همراه با یک تست بصورت اشانتیون

قیمت:360 هزار تومان (تخفیف شب یلدا رو از دست ندید!)

 

 

 

 

 برای برگشتن حس بویایی بعد از کرونا یا بهبود پاروسمی چه کنیم؟

بویایی و کرونا 

از ابتدای شروع کرونا تا به امروز افراد زیادی در هنگام ابتلا به این بیماری بویایی خودشون رو از دست دادند و متاسفانه هنوز برگشت حس بویایی بعد از کرونا را تجربه نکرده اند. چاره چیست؟


اولفکترین-راه درمان حس بویایی بعد از کرونا 

برای برگشتن حس بویایی بعد از کرونا چه کنیم؟

برای رفع مشکل پاروسمی بعد از کرونا چه کنیم؟

اولفکترین که با نام تمرین بویایی کرونا نیز شناخته می شود، راه تازه ای نیست و سالها بر روی بیمارانی که بعد از  بیماری هایی مشابه به کرونا (آنفولانزا و …) بویایی و چشایی خود را از دست داده بودند به عنوان یک فیزیوتراپی و راه موثر برای برگشت بویایی استفاده میشده است. از ابتدای شروع کرونا تا به امروز این محصول بر روی بیمارانی که به علت ابتلا به کرونا فاقد بویایی هستند یا بوهای نامطبوع حس می کنند، نیز در حال تجویز است. و یکی از راه های درمان حس بویایی بعد از کرونا محسوب می شود.


الفکترین چگونه به بازگشت بویایی از دست رفته بعد از کرونا و یا پاروسمی به وجود آمده ناشی از کرونا کمک میکند؟

از آنجا که ویروس کرونا باعث تحلیل رفتن سلول های بویایی شده است (دقت کنید در اینجا به سلول آسیب وارد شده نه عصب پس شانس بهبود بالاست) الفکترین با هدف قرار دادن و تحریک این سلول ها به آنها کمک می کند که کم کم خود را بازسازی نمایند.


بوهای نامطبوع یا عجیب حس میکنم، آیا الفکترین به این مشکل هم کمک میکند؟ بویایی پریشی پاروسمی کرونا چیست؟

برای برگشتن حس بویایی بعد از کرونا چه کنیم؟

بله الفکترین یا همان تمرین بویایی کرونا به برای برگشتن حس بویایی بعد از کرونا  کمک می کند اما چرا؟ دلیل حس کردن بوهای بد و نامطبوع مخابره نادرست بوها از طریق گیرنده ها می باشد. دلیل اینکه گیرنده ها بوها را به اشتباه مخابره می کنند ضعیف شدن سلول های سازنده آن ها است. پس مجدد راه بهبود تقویت سلول ها می باشد. هر چه سلول ها قوی تر شوند بوها درست تر به مغز مخابره خواهند شد و احساس بوی بد در بینی از بین خواهد رفت. ایا حس بویایی و چشایی در کرونا برمیگردد

حس بویایی سرماخوردگی


چرا باید برای درمان حس بویایی بعد از کرونا،و درمان مشکل پاروسمی از الفکترین استفاده کنم؟

خیلی از افراد فکر می کنند تنها بو کردن موارد محرک کافی است اما این تفکر اشتباه است! الفکترین (تمرین بویایی کرونا) با ترکیب خاصی ساخته شده که باعث تحریک سلول های بویایی به مقدار مناسب می شود. تحریک زیاد سلول ها با موادی مثل ویکس که بسیار شایع شده است راه بسیار خطرناکی می باشد که ممکن است باعث شود هرگز دیگر بویایی خود را باز نیابید. بو کردن برخی رایحه ها ممکن است مفید باشد اما به علت تحریک پذیری کمی که ایجاد می کنند در بیشتر موارد اثرگذار نمی باشند.

درمان حس بویایی بعد از کرونا


دوره الفکترین چقدر طول میکشد؟

طول دوره اثرگذاری الفکترین تراپی به شرایط بدنی شما بر میگردد اما حداقل دوره آن 12هفته می باشد.

حس بویایی بعد از کرونا کی برمیگرده؟ آیا برگرداندن حس چشایی بعد از کرونا ممکن است؟

آیا رهایی از پاروسمی ممکن است؟

پاسخ به این سوال سخت است. تعداد زیادی از افراد بعد از21روز بویایی خود را بطور خودبه خودی به دست می آورند اما بسیاری از افراد انقدر خوش شانس نیستند و این مشکل تا ماه ها با آن ها می ماند.


خیلی وقته بویاییم رو از دست دادم هنوز شانس برگشت هست؟

حس بویایی بعد از کرونا کی برمیگرده؟برگشتن حس بویایی و چشایی در کرونا

بله اما زمان در این پروسه خیلی اهمیت دارد، هرچه بیشتر زمان بگذرد شانس برگشت بویایی شما کمتر می شود به همین خاطر ما بر شروع سریع تر دوره الفکترین تاکید می کنیم.چیکار کنیم حس بویایی برگردد


برگشت حس بویایی و چشایی بعد از کرونا و یا درمان بویایی پریشی با این محصول قطعی است؟

هیچ محصول دارو و روش پزشکی تضمینی نیست!
این محصول طبق استاندارد جهانی ساخته شده که می توانید داخل سایت های معتبر پزشکی درباره اون بخوانید. در یک سال گذشته به عنوان درمان بویایی داخل بیمارستان امیراعلم تهران که سانتر بویایی ایران هست در حال تجویز برای بیماران بوده است. جامعه آماری این تحقیق که خاص برای بیماران کرونا انجام شده است با موفقیت 70درصدی همراه بوده است. اما شرایط بیمار و میزان از دست رفتگی بویایی در توانایی الفکترین در برگرداندن حس بویایی بسیار مهم است.


آیا اولفکترین به درمان حس چشایی بعد از کرونا هم کمک می کند یا صرفا برای درمان کربویی و پاروسمی می باشد؟برگشتن حس بویایی و چشایی در کرونا

در حال حاضر چشایی از دست رفته درمان اختصاصیی ندارد، اما از آنجا که مسیر گیرنده های بویایی و چشایی یکی می باشد تحقیقات نشان داده است که تقویت بویایی تاثیر مستقیم بر بهبود چشایی دارد.


یک پکیج الفکترین برای یک دوره 12هفته ای کافی هست؟

بله میزان پکیج الفکترین به گونه ای هست که برای یک دوره کامل 12هفته ای کافی می باشد.


تست بویایی در پروسه درمان بویایی بعد از کرونا چه تاثیری دارد؟

یکی از مهمترین بخش های دوره درمان بویایی  این است که شما پس از اتمام دوره خود بتوانید وضعیت بویایی خود را با روز اول مقایسه بفرمایید. بسیاری از افراد بعد از گذشت چند ماه فراموش می کنند که وضعیت بویاییشان در ابتدا چگونه بوده است و فکر می کنند تغییر چندانی نکرده اند. به همین خاطر نا امید میشوند و دوره را در اواسط آن کنار می گذارند. اما افرادی که بویایی خود را چندبار در طی دوره از طریق تست بویایی می سنجند متوجه می شوند برگرداندن حس بویایی از طریق الفکترین واقعی است و  و دوره را بی وقفه تا اتمام آن ادامه می دهند. برگشت حس بویایی و چشایی بعد از کرونا


من به دلیلی غیر از ابتلا به کرونا، بویایی خودم رو از دست دادم آیا الفکترین برای درمان کربویی/کم بویایی و یا بویایی پریشی من مناسب هست؟ برگرداندن حس بویایی با الفکترین ممکن است؟

بله !برگرداندن حس بویایی با الفکترین ممکن می باشد. الفکترین برای افرادی که به دلایلی مثل سایر بیماری های ویروسی بویایی خود را از دست داده اند نیز مفید است. برای راهنمایی بیشتر در واتساپ با مشاوران ما درتماس باشید.


چه کسانی پیش از استفاده از الفکترین نیاز است که با پزشک خود و یا پزشک بیمارستان مشورت کنند؟

اگر دچار آسم و آلرژی هستید توصیه میکنیم برای اطمینان بیشتر، پیش از شروع دوره الفکترین تراپی، با پزشک خود مشورت بفرمایید


من در یک  تصادف بویایی خودم رو از دست دادم، آیا این محصول برای درمان کربویی من مناسب است؟

ممکن است در اثر ضربه به سر در تصادف عصب بویایی شما قطع شده باشد. در آن صورت شانس برگشت بویایی پایین است. اما لازم است بدانید که عصب بویایی تنها عصبی است که امکان بازسازی دارد. پس ممکن است با انجام فیزیوتراپی بویایی شما بتوانید دوباره حتی بعد از سالها بوها را حس کنید.


عوارض این محصول (تمرین بویایی کرونا) چیست؟ این محصول طبیعی است یا شیمیایی؟

این محصول دارای پایه طبیعی می باشد و عوارض خاصی ندارد. فقط در صورت داشتن بیماری آسم پیش از استفاده با پزشکتان مشورت بفرمایید.


اگر پاسخ سوال شما در بین سوالات بالا نیست باما تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنیم



 

مطالعات اخیر

در سال­‌های اخیر مطالعاتی بر روی بهبود حس بویایی افراد دچار اختلال بویایی به روش تمرین بویایی انجام شده است. برای مثال در سال 2011 جین پلایلی و جین-پیر رویت نشان دادند که یک ناحیه­ از مغز در هر دو  فرآیند تشخیص و تصور کردن یک بوی خاص تحریک می­‌شود. افرادی که در این تحقیق شرکت کردند شامل دو گروه کارشناسان حرفه‌­ای عطر و دانشجویان کالجی در فرانسه بودند. این افراد در دستگاه ام– آر- آی قرار گرفتند و از آنها خواسته شد که بوی موادی که نام آنها در مونیتور روبرویشان ظاهر می­‌شود را تصور کنند. پلایلی و رویت دریافتند که سطح فعالیت مغز با افزایش تجربه بویایی افراد کاهش می­‌یابد. مغز کارشناسان حرفه ای عطر برای تصور کردن بوها به فعالیت کمتری نیاز دارد.

در این تحقیق، توانایی پرورش یافته­‌ی کارشناسان حرفه‌­ای عطر که سا‌‌‌ل­‌های زیادی را صرف بوکردن و آموزش تعداد بی­شماری از انواع بوها نموده بودند، در تصور بوهای مختلف اثبات شد.

درمان بویایی پریشی چیست؟

آیا «تمرین بویایی» می­‌تواند افرادی که دچار اختلال حس بویایی (هایپوسمی) یا فقدان حس بویایی (آنوسمی) شده­‌اند را درمان نماید؟

اگر «تمرین بویایی» در مورد افرادی که حس بویایی سالمی دارند، عمل می­‌کند؛ آیا می‌­تواند به افراد مبتلا به هایپوسمی یا آنوسمی نیز کمک کند؟ در اینجا به خلاصه­‌ای از تحقیقاتی که در چند سال اخیر بر روی درمان بیماران مبتلا به اختلالات بویایی به روش «تمرین بویایی» انجام شده است، اشاره می‌­شود.

در سال 2009 پروفسور توماس هامل، مؤسس کلینیک بویایی و چشایی دانشگاه درسدن آلمان، برای نخستین بار تحقیقی انجام داد که در آن تأثیر قرارگیری مداوم و کوتاه مدت در معرض بوهای خاص در یک دوره زمانی 12 هفته‌­ای بر روی توانایی بویایی بیماران آنوسمیک مورد بررسی قرار گرفت.

اختلالات بویایی و تروما

  1. این مطالعه بر روی دو دسته از بیماران انجام شد: دسته اول کسانی که در اثر تروما (ضربه به سر) و یا عفونت شدید دستگاه تنفس فوقانی دچار آنوسمی شده بودند و دسته دوم کسانی که حس بویایی خود را به دلایل نانشاخته ( ایدیوپاتیک) از دست داده بودند.  

به یک گروه از این بیماران یک برنامه درمانی 12 هفته­‌ای شامل بو کردن ترکیبی از اسانس‌­های خاص دوبار در روز (صبح و عصر) هر کدام به مدت 10 ثانیه داده شد و گروه دیگر تحت هیچ درمانی قرار نگرفتند. هر دو گروه در ابتدا و انتهای تحقیق با استفاده از تست­‌های بویایی مورد بررسی قرار گرفتند.  

نتیجه تحقیق پروفسور هامل نشان داد که حس بویایی در 30% از بیمارانی که تحت درمان قرار گرفتند، در مقایسه با گروه دوم بهبود قابل توجهی داشته است. این بهبود در هر دو دسته از بیماران آنوسمیک که به دلایل معلوم (تروما یا عفونت) و یا دلایل نامعلوم (ایدیوپاتیک) حس بویایی خود را از دست داده بودند، مشاهده شد.

اختلالات بویایی و پارکینسون

2. در سال 2013 پروفسور هینر از دانشگاه درسدن آلمان، تحقیق دیگری بر روی بیماران مبتلا به پارکینسون انجام داد. تحقیقات قبلی نشان داده بودند که درمان­‌های دارویی تأثیری در بهبود عملکرد بویایی بیماران مبتلا به پارکینسون ندارند. در این تحقیق 70 نفر از بیمارانی که به علت بیماری پارکینسون حس بویایی خود را از دست داده بودند شرکت کردند. 35 نفر از این بیماران تحت درمان به روش «تمرین بویایی» قرار گرفتند و 35 نفر دیگر به عنوان گروه کنترل، تحت هیچ درمانی قرار نگرفتند.

نتایج این تحقیق نشان داد که توانایی بویایی بیماران مبتلا به پارکینسون با انجام «تمرین بویایی» به مدت 12 هفته، صورت معنی داری نسبت به گروه کنترل بهبود یافت. 

اختلالات بویایی و عفونت های ریوی

3. در سال 2014 تحقیق دیگری توسط پروفسور گیبلر از گروه اتورینولارینگولوژی دانشگاه ژنا آلمان انجام شد. آنها یک گروه از بیمارانی که در کمتر از 24 ماه، حس بویایی خود را در اثر عفونت دستگاه تنفس فوقانی از دست داده بودند، را تحت درمان به روش «تمرین بویایی» قرار دادند. نتایج تست­‌های بویایی نشان داد که امتیاز بویایی 79% از این افراد بعد از 32 هفته درمان، بهبود قابل ملاحظه­‌ای یافته است. سن، جنسیت، مدت و شدت اختلال بویایی تأثیری در بهبود اختلال بویایی این افراد نداشت.

این مطالعه نشان داد که «تمرین بویایی» روش مؤثری در بهبود بیماران آنوسمیک به علت عفونت دستگاه تنفس فوقانی می­‌باشد. به نظر می­‌رسد که تداوم درمان در 32 هفته در مقایسه با 12 هفته تأثیر بیشتری در بهبود عملکرد بویایی افراد دارد.

4. در سال 2014، پروفسور دام از دانشگاه کلن آلمان تحقیقی بر روی بیماران مبتلا به اختلالات بویایی در اثر عفونت انجام داد. نتایج نشان داد که بیمارانی که بیش از 12 ماه از شروع اختلال بویایی در آنها نگذشته است، با احتمال بیشتری (63%) بهبود می­‌یابند. آنها نشان دادند که «تمرین بویایی»، یک روش مؤثر و بی­‌خطر برای درمان اختلالات بویایی پس از عفونت­‌های شدید می‌­باشد.

5. در سال 2015 پروفسور آلتونداگ از دپارتمان گوش و حلق و بینی بیمارستان استانبول، تحقیقی را انجام دادند که در آن 85 بیمار از سنین 24 تا 68 سال تحت درمان به روش «تمرین بویایی» قرار گرفتند. نتایج نشانگر آن بود که قدرت تشخیص بوها در بیماران درمان شده به این روش نسبت به گروه کنترل، افزایش قابل ملاحظه­‌ای یافته است.

این موضوع برای کسی که دچار اختلال حس بویایی (هایپوسمی) یا فقدان حس بویایی (آنوسمی) می­‌باشد، به چه معناست؟

درمان موفقیت آمیز اختلالات بویایی هنوز در دوره ابتدایی رشد خود قرار دارد. اما مطالعات پروفسور هامل امیدهایی را برای افرادی که دچار اختلالات بویایی می­‌باشند ایجاد نموده است. ما با اعضای گروه “حس پنجم” در ارتباط هستیم که تجربه­‌های موفقیت­‌آمیزی در شیوه درمان به روش «تمرین بویایی» داشته‌­اند. در برخی مواقع این شیوه درمان با درمان­‌های دارویی همراه بوده است. بسیاری از این افراد، توانایی تشخیص بوهای زیادی از محیط پیرامون خود را به دست آورده‌­اند.

گفته می‌شود که 70% از بیمارانی که توسط پروفسور هامل تحت درمان به روش «تمرین بویایی» قرار گرفته­‌اند، هیچ بهبودی در توانایی تشخیص بویایی خود نداشته‌­اند. در حال حاضر اطلاعات کافی از اینکه چرا روش «تمرین بویایی» در برخی از افراد عمل می­‌کند و در برخی دیگر خیر، وجود ندارد. این موضوع ممکن است به میزان آسیب وارده به عصب یا سلول­‌های گیرنده بویایی مرتبط باشد. با این­‌حال مطالعات نشان می­‌دهند که حس بویایی انسان توانایی ترمیم و بهبود دارد. جالب اینکه، سلول­‌های پیش­‌سازی که در بینی وجود دارند، توانایی بازسازی بسیار بالایی دارند و اغلب در تحقیقات از آنها برای ترمیم آسیب­‌های­ سایر بافت‌­های عصبی بدن استفاده می‌­شود. 

به طور کلی روش «تمرین بویایی» نباید به عنوان یک روش جایگزین برای درمان­‌های کلینیکی در نظر گرفته شود، بلکه بیشتر به صورت درمان تکمیلی به همراه برنامه درمانی مورد نظر پزشک، تجویز می‌­گردد. در مورد بیمارانی که هیچ درمانی برای اختلال بویایی آنها وجود ندارد، استفاده از روش «تمرین بویایی» به مدت 12 هفته می‌­تواند تا 30% احتمال بهبودی آنها را به همراه داشته باشد.

درمان پاروسمی چگونه است؟

چرا دچار پاروسمی ام؟  و درمان پاروسمی چیست؟

فانتوسمی

سریعترین راه برگشت حس بویایی

بویایی چشایی کرونا

علت نفهمیدن بو و مزه غذا

برگشتن بویایی بعد از کرونا

بازگشت حس بویایی در طب سنتی

برای برگشت بویایی بعد از کرونا چه کنیم

بازگرداندن حس بویایی بعد از کرونا

حس بویایی بعد از کرونا کی برمیگرده

بویایی پریشی

بویایی پریشی

 درمان بویایی پریشی چیست؟

آیا بویایی پریشی درمانی دارد؟

آیا بویایی پریشی دارای انواع مختلفی میباشد؟
1 پاسخ
  1. سمیرا
    سمیرا says:

    من بعد از یه سرما خوردگی شدید حس بویای ام دچار نقص شده .بوهای مثل سیر و پیاز بوی گندی دارن از نظر من …بوهای عجیبی در بینی ام احساس میکنم .مواد غذایی هیچ کیفیتی برام ندارن .تمام مواد بوهاشون فرق کرده .و بوی خیلی چیزا هم نمیشنوم .مثل بوی سیگار .بوی تعفن .خواهشا کمکم کنید خیلی رنج میکشم .اشتهام و از دس دادم ‌..خیلی افسرده شدم .من چه مریضی دارم

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *